-

Gözden kaçırmayın

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı

İzmir'in Tire ilçesinde hizmet veren Toptepe Restoran, uzun zamandır beklenen köklü bir tadilat çalışması nedeniyle hizmete kapatıldı. Tire Belediyesi'nin önemli işletmelerinden biri olan Toptepe Restoran, yenilendikten sonra modern bir görünümle yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, tadilatın başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Okuroğlu, restoranın uzun yıllardır ihmal edilen geniş çaplı bir yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Toptepe Restoran, belediyemizin ve ilçemizin göz bebeği işletmelerinden biri. Bu restoran, hem belediyemizin hem de ilçemizin vitrini sayılır. Yıl boyunca binlerce yerli ve yabancı turiste hizmet veren Toptepe'de, özellikle mutfak kısmında köklü bir değişiklik yapacağız. Aynı zamanda kapalı alanda gerçekleştireceğimiz düzenlemelerle, restoranın kış aylarında da verimli olarak hizmet verebilmesini sağlayacağız. Amacımız, tadilat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, restoranımızı eskisinden daha verimli, daha sağlıklı ve daha şık bir hale getirmek” dedi.

Toptepe Restoran'ın mutfağı ve genel düzenlemeleri tamamlandıktan sonra yeniden hizmete açılması planlanıyor.