-

Gözden kaçırmayın

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları coşku içinde geçti. Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Lal Denizli ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan kutlamalar, sokaklara yayılan coşku ve sevgiyle devam etti.

19 Mayıs'ın anlam ve önemini bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanı Lal Denizli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nice bayramlar kutlamayı dilediklerini belirtti. Yürüyüş boyunca ellerde Türk bayrakları taşınarak, marşlar ve şarkılar söylendi.

Etkinlik, Çeşme halkının yoğun katılımı ve coşkusuyla adeta bir şölen havasında geçti. Çeşme Belediyesi'nin organizasyonu, vatandaşların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi.

#Çeşme #19Mayıs #Atatürk #Kutlama #Bayram #GençlikveSporBayramı #Coşku #Türkiye #Belediye #LalDenizli #Türkbayrağı #Marş #Şarkı #Etkinlik