-

Gözden kaçırmayın

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı

İzmir'in Urla ilçesinde, Kent Konseyi'nin yeni hizmet binasının teslim töreni gerçekleştirildi. Törene Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar ve çeşitli paydaşlar katıldı.

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, törende yaptığı konuşmada, kent bilinci oluşturmak adına önemli çalışmalar yürüten Urla Kent Konseyi ile uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Balkan, Kent Konseyi'nin, kent sakinleri ve çeşitli sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek daha güçlü ve dayanışma içinde bir kent yapısı oluşturulmasına katkı sağladığını belirtti.

Kent Konseyi'nin hizmet binasının açılışıyla birlikte, belediye ve kent konseyi arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceğini ifade eden Balkan, "Kent konseyimizle birlikte uyumlu bir çalışma yürüterek, ilçemizin gelişimine katkıda bulunacağız" dedi.

Urla Kent Konseyi'nin yeni hizmet binasının açılması, kentteki demokratik katılım ve sosyal dayanışma çalışmalarını daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Kaynak: Urla Belediyesi