-

Gözden kaçırmayın

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Amasya'da Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Katıldı

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, üretim yollarındaki düzenlemelere hız verdi. Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, ekiplerin şu an Dağdere'de çalışmalarını sürdürdüğünü ve incir sezonu öncesinde dağ köylerindeki tüm yolların tamamlanacağını belirtti. Okuroğlu’nun göreve gelir gelmez üzerinde durduğu bu konu, özellikle çiftçiler için büyük önem taşıyor.

Geçen hafta başlayan çalışmalarda, Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde üretim yollarını düzenlemeye başladı. Bugün Dağdere mahallesinde Darıdere mevkiinde, yollarda yağışlar nedeniyle oluşan deformasyonlar giderilirken, otların temizlenmesi ve zemin düzenlemesi yapılıyor.

Başkan Okuroğlu, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ziyaret ettiği mahallelerden üretim yolları konusunda pek çok talep aldığını dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapılan planlama doğrultusunda, öncelikli olarak incir sezonu öncesi dağ köylerindeki üretim yollarının düzenlenmesinin tamamlanacağını ifade eden Okuroğlu, hasat sezonunda üreticilerin mağdur olmamasının öncelikleri olduğunu vurguladı.