-

Gözden kaçırmayın

Manisa Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı İlanıManisa Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı İlanı

İzmir Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Uyral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş'e hoş geldin ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında kaymakamımız nazik davranışları ile misafirlerini karşılayarak teşekkürlerini iletti.

İzmir Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Uyral, ziyaretin amaçlarının Kaymakam Sayın Fatih Görmüş ile bir araya gelerek kendilerini tanıtmak olduğunu söyledi. Dernek olarak topluma faydalı projeler üretmeyi amaçladıklarını belirtti. Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İzmir Gönüllüleri Derneği'nin çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade etti.

Ali Uyral, ziyaretin sonunda Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş'e teşekkür plaketi takdim etti. Kaymakamımız da misafirlerimize teşekkür ederek başarılar diledi.