-

Gözden kaçırmayın

Yusuf Can Zeybek, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer kazandıYusuf Can Zeybek, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer kazandı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Karşılaşma, 15 Ekim 2023 tarihinde Münih'te oynandı. Milli futbolcularımız sahada büyük bir mücadele örneği gösterdiler ve ülkemize unutulmaz anlar yaşattılar.

Maçın ilk yarısında dengeli bir oyun sergileyen A Milli Takım, ikinci yarıda rakibinin baskısını kıramadı ve son dakikalarda yediği golle sahadan yenik ayrıldı. Teknik direktör ve oyuncular, maç sonrasında yaptıkları açıklamalarda hedeflerinin finale yükselmek olduğunu ancak futbolun bir takım oyunu olduğunu ve bazen istenmeyen sonuçların alınabileceğini belirttiler.

Milli takım oyuncuları ve teknik ekip, turnuva boyunca sergiledikleri performansla Türk halkının takdirini kazandı. Turnuvaya çeyrek finalde veda eden A Milli Takım, önümüzdeki turnuvalarda daha iyi sonuçlar alabilmek için çalışmalarına devam edecek.