-

Gözden kaçırmayın

Ticaret Bakanı Ömer Bolat AB-Türkiye Ticaret Diyaloğu Toplantısına KatıldıTicaret Bakanı Ömer Bolat AB-Türkiye Ticaret Diyaloğu Toplantısına Katıldı

Didim Ticaret Odası, 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle kuaför ve güzellik salonlarının pazar günleri kapalı olmasına dair Valilik Kararı'nın yeniden yürürlüğe girdiğini duyurdu. Bu karar, 7 Temmuz 2024 Pazar günü itibariyle uygulanmaya başlanacaktır.

Düğün, sünnet ve nişan gibi özel günler için randevusu olan salon sahiplerinin, bu organizasyonlara dair davetiyeleri ve çalışma saatlerini belirten dilekçeleriyle birlikte Didim Ticaret Odası'na başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Aksaklık yaşanmaması adına, bu haftaya özel olarak davetiye ve dilekçelerin fotoğrafları, firma unvanı ve iletişim bilgileriyle birlikte didimto@tobb.org.tr adresine e-posta ile iletilebilir.

Bu düzenlemenin amacı, kuaför ve güzellik salonlarının çalışma saatlerini belirlemek ve pazar günleri dinlenme hakkını sağlamaktır. Belediye ve Valilik tarafından alınan bu kararın salon sahipleri ve halk tarafından dikkate alınması önem teşkil etmektedir.

Haberin detaylarını Didim Ticaret Odası'ndan öğrendik.