-

Gözden kaçırmayın

Ticaret Bakanı Ömer Bolat AB-Türkiye Ticaret Diyaloğu Toplantısına KatıldıTicaret Bakanı Ömer Bolat AB-Türkiye Ticaret Diyaloğu Toplantısına Katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kurban Bayramı'nın coşkusunu paylaşmak amacıyla Çanakkale'de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Edirne'ye geçti. Edirne'de bir dizi temaslarda bulunan Bakan Bolat, İpsala Belediyesi ve İpsala Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Bakanlık personeli ile bayramlaşan Bakan Bolat, gümrük kapısında yurt dışına çıkış işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlarla da bir araya geldi. Burada bayram coşkusunu vatandaşıyla paylaşan Bolat, gümrük kapısındaki işlemlerin hızlandırılması ve sınır ticaretinin artırılması konularında önemli görüşmeler yaptı.

İpsala'daki ziyaretinde Belediye'nin çalışmaları ve gümrük kapısındaki güncel gelişmeler hakkında bilgi alan Bakan Bolat, belediye personelinin özverili çalışmalarına takdirlerini iletti. Ayrıca, İpsala özelinde tüm Edirne halkının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaynak: Ticaret Bakanlığı.