-

Gözden kaçırmayın

Manisa Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı İlanıManisa Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı İlanı

Bir dizi ziyaret ve inceleme programı kapsamında Alaşehir ilçesine giden Vali Enver Ünlü, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek projeler ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Vali Enver Ünlü, Alaşehir ziyaretine Alaşehir Kaymakamlığı ziyaretiyle başladı. Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ünlü, ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Güngör, Vali Ünlü'ye ilçedeki çalışmalar, yatırımlar ve projeler hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaparak, ilçenin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile tarım potansiyelini anlattı.

Kaymakamlık binasında yer alan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Vali Ünlü, merkezde çalışan doktor ve sağlık çalışanları ile sohbet ederek, tedavi için gelen hastalara acil şifalar diledi.

Vali Ünlü ardından Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Öküzcüoğlu, belediyenin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Belediye ziyareti sonrasında esnafı ziyaret eden Vali Ünlü, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Alaşehir ilçesi ziyaretinde, Vali Ünlü Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca ilçede faaliyet gösteren Uçak Kardeşler firmasını ziyaret eden Vali Ünlü, fabrikanın üretim tesisini gezerek İş İnsanı Ali Uçak'tan üretim faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığı açılışına katılan Vali Ünlü, yaptığı konuşmada karakolun erken güvenlik sağlamada büyük katkı sağlayacağını belirtti. Vatandaşların sadece şikayetleri olduğunda değil, her zaman karakola başvurabileceklerini söyleyen Vali Ünlü, "Vatandaşlarımızın şüpheli durumlarda duyarlı olmaları ve emniyet güçlerine haber vermeleri önemlidir," dedi. Açılış sonrası karakolu gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Ayrıca Yeşilyurt Mahallesini ziyaret eden ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Ünlü, "Bugün Yeşilyurt mahallemizde ihtiyaç duyulan karakol komutanlığımızın açılışını yaptık. Burası büyük ve hareketli bir mahalle; karakolumuz güvenlik için hizmet verecek. Ayrıca halı saha ve okullarımıza yatırımlarımız var. Devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak vatandaşlarımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Konuşmasında ilde meydana gelen orman yangınlarına da değinen Vali Ünlü, "Son zamanlarda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde. Bu havalarda mümkünse dışarı çıkmayın. Yaşlılarımız, çocuklarımız, tansiyon, kalp ve böbrek hastası olanlar dikkatli olmalı. İlimizde çıkan yangınlar hepimizi korkuttu. Ormanlarımız ve bitki örtümüz değerli; yangına sebebiyet verecek durumlardan uzak durmamız gerekiyor," dedi.