-

Gözden kaçırmayın

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda BulunduDemokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda Bulundu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor yapma imkanı sunan yeni spor okulları açtı. Belediye, on bir farklı tesiste toplam yirmi beş farklı spor branşında eğitim verecek. Bu spor dalları arasında basketbol, cimnastik, voleybol, futbol, taekwondo, judo, atletizm, kondisyon, yoga, yüzme, su topu, masa tenisi, capoeira, güreş, optimist, futsal, karate, satranç, step-aerobik, pilates, tenis, sağlıklı yaşam, kano, zeka oyunları ve badminton bulunuyor.

Tesisler İzmir’in farklı ilçelerinde yer almakta ve şunlardır: Konak, Karşıyaka, Karabağlar, Bornova, Buca, Balçova ve Bayraklı. Sağlıklı bir yaşam için spora katılmak isteyen bireyler, bu tesislerdeki branşlardan faydalanabilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spor okulları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, ilgili belediye birimlerinden detaylı bilgiye ulaşabilirler. Sağlıklı bir yaşam sürmek ve aktif bir hayat tarzı benimsemek için İzmirliler bu imkandan yararlanabilirler.