-

Gözden kaçırmayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi'nin bu haftaki etkinliğinde 1979 yapımı "All That Jazz" filmi gösterilecek. Yönetmen koltuğunda Bob Fosse'un oturduğu ve birçok ödül alan bu müzikal film, sinemaseverlerle buluşacak. Film, 1980 Akademi Ödülleri'nde En İyi Sanat Yönetmenliği, En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Orijinal Müzik ve En İyi Film Kurgusu dallarında ödül kazanmış, ayrıca 1980 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü'ne layık görülmüştü.

"All That Jazz", Bob Fosse'un otobiyografik özellikler taşıyan bir başyapıtı. Film, Broadway'in zirvesinde bir yönetmen-koreograf olan Joe Gideon'ın işindeki başarılarına karşın, özel hayatında bu ritmi yakalayamamasını konu alıyor. Joe Gideon, sanatı ve hayatı arasında bir seçim yapmaya yaklaşır ve bu içsel çatışma etrafında dönen bir hikaye sunuyor.

Gösterimler ücretsiz olup, filmler orijinal dilinde Türkçe altyazılı olarak izlenebilecektir.