-

Gözden kaçırmayın

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda BulunduDemokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda Bulundu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaya, mesajında, "Bizlere bu cennet vatanı bırakan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

19 Mayıs'ın tarihsel önemi ve gençliğin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğindeki rolünün de vurgulandığı mesajda, Kaya, gençlere olan güvenini dile getirdi. Ayrıca, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünden ödün vermeden, milli değerler ışığında ilerlemesi gerektiğini belirtti.

Bu özel gün dolayısıyla yayımlanan mesaj, gençlerin motivasyonunu artırmayı ve milli bayramların önemini bir kez daha hatırlatmayı hedefliyor.