-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Art Hearts Fashion, Amerika Birleşik Devletleri'nde moda haftası etkinlikleri sırasında yenilikçi tasarımcıları ve sanatçıları ön plana çıkaran önde gelen bir platformdur.

New York'un hareketli sokaklarından Los Angeles ve Miami'nin güneşli sahillerine kadar her yerde, çağdaş sergilerinde moda dünyasının en tanınmış isimleri ile en keskin yükselen yeteneklerine odaklanmaktadır.

Fashion Channel'ı ziyaret ederek veya abone olarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz!

Videolar, moda, stilistler, modeller, en büyük moda etkinlikleri bizimle birlikte sizlere ulaşıyor. 1982'den bu yana her video için doğru tanımlamalar ve en küçük detaylara dikkat etmek, Fashion Channel'ı moda dünyasına 360 derece daldırmak için en iyi araç yapmaktadır. Güzellik tavsiyeleri, haberler, sırlar, perde arkası ve özel moda gösterileri de kanalımızda yer alıyor.

Tüm videolar, YouTube Fashion Channel'da yüksek çözünürlüklü formatlarda full HD olarak mevcuttur. Yeni trendlerle ilgili güncel kalmak istiyorsanız bizi ve kanalımızı takip edin!

#moda #sanatçımodası #modahaftası #modaşovu #podyumhazır #tasarımcımodası #modatasarım #ModaSanatçıları #Modasever #modaetkinlikleri #modapodyumu #modaendüstrisi