-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Dünya çapında tanınan Türk piyanist ve besteci Fazıl Say, müzikseverlerle dolu bir gece için Dallas'ta buluşmaya hazırlanıyor. 13 Ocak 2024 tarihinde McFarlin Memorial Auditorium'da gerçekleştireceği konserle Dallas'lı hayranlarını müzik ziyafetine davet eden Say, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki konser maratonuna devam ediyor.

Sahnelerin cesur ve müziğin özgün yorumcusu olarak bilinen Fazıl Say, piyanonun dokunaklı sesleriyle unutulmaz bir gece sunmayı hedefliyor. Repertuarında klasik eserlerden çağdaş parçalara, kendi bestelerinden dünya müzik tarihinde iz bırakmış eserlere kadar geniş bir yelpaze bulunan sanatçı, her konserini bir keşif yolculuğuna dönüştürüyor.

Turnesi kapsamında Miami, Houston ve New York gibi şehirlerde de performans sergileyen Say, Dallas'ta da müzikseverlerle eşsiz bir buluşma gerçekleştirecek. Konserin organizasyonu ACM Production, Yılmaz Yeniyol, US Productions Official ve Uş Gürkan iş birliğiyle yapılmaktadır. Fazıl Say, piyano performansıyla dinleyicileri müziğin evrensel dilinde birleştirmeyi amaçlamaktadır.

Konserine sosyal medya üzerinden davet eden sanatçı, #fazılsay, #sayontheroad ve #moretohear gibi hashtag'lerle takipçilerinin heyecanını artırmakta ve müzikseverleri bu müzikal serüvene ortak olmaya davet etmektedir. İkonik bir sanatçının kalitesini taşıyacak olan bu etkinlikte, Fazıl Say'ın parmaklarının klavye üzerindeki dansı Dallas'ı büyüleyecek.

#fazılsay #sayontheroad #moretohear