-

Gözden kaçırmayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladı

İzmir Kültür Sanat Fabrikası, sanatseverleri bir araya getiren etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Kültür ve sanatın merkezi olarak bilinen bu mekan, farklı disiplinlerden birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Workshoplar, konserler, sergiler ve tiyatro gösterileri ile İzmir'in kültürel yaşamına zenginlik katmaktadır.

Etkinliklerin tarihleri, içerikleri ve sanatçılar hakkında daha fazla bilgi almak için İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Web sitesi üzerinden etkinlik takvimine ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca #İzmirKültürSanatFabrikası etiketiyle sosyal medyada etkinlik hakkında bilgi alışverişi yapabilir ve deneyimlerinizi diğer sanat tutkunlarıyla paylaşabilirsiniz.

İzmir Kültür Sanat Fabrikası, her yaş grubundan insanı ağırlamaktadır. Burada sanatın farklı dallarını keşfedebilir, yeni hobiler edinebilir veya sadece sanatın keyfini sürebilirsiniz. Eğer İzmir'de kültür-sanatla dolu bir gün geçirmek isterseniz, etkinlik takvimini inceleyerek size uygun bir etkinliğe katılabilirsiniz. Bu özel mekanda sanatla buluşarak şehrin kültürel hayatına yeni bir soluk katılabilirsiniz. #KültürSanatFabrikası etiketiyle etkinlikleri takip ederek sanatın dönüştürücü gücünü deneyimleyebilirsiniz.