-

Gözden kaçırmayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladı

İzmir, kültür ve sanat etkinlikleriyle dolup taşan bir hafta sonuna hazırlanıyor.

Şehrin sanatseverlerini ağırlamaya hazır olan İzmir Kültür Sanat Fabrikası, birbirinden renkli etkinlikleriyle dikkat çekiyor.

Şehrin sanat merkezi olmayı amaçlayan bu yeni mekân, hem sanatçılara hem de sanat tutkunlarına ev sahipliği yapacak.

Kültür Sanat Fabrikası, izleyici ve katılımcılarına tiyatro gösterilerinden konserlere, atölye çalışmalarından sergilere kadar geniş bir yelpazede etkinlikler sunuyor. Her yaştan sanat severin ilgisini çekecek bir program hazırlayan fabrika, İzmir’in sanat hayatına taze bir soluk getiriyor.

Bu hafta sonu, Kültür Sanat Fabrikası'nda gerçekleşecek olan etkinlikleri kaçırmamak için şimdiden planlarınızı yapın ve web sitemizi ziyaret ederek kayıt yaptırmayı unutmayın. İzmir Kültür Sanat Fabrikası, hem sanatçılara hem de sanatseverlere kapılarını sonuna kadar açıyor ve sınırsız bir sanat deneyimi vaad ediyor.

#İzmirKültürSanatFabrikası etiketi ile sosyal medyada paylaşılan etkinlik takvimine göz atarak hafta sonunuza sanatı dahil edebilirsiniz. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve detaylar için, resmi web sitemiz üzerinden bilgi alabilir, rezervasyon yapabilirsiniz.

Her kesimden sanatseveri bir araya getirmeyi hedefleyen İzmir Kültür Sanat Fabrikası, şehrin kültür-sanat yaşamına katkıda bulunmayı sürdürecek ve İzmir’in sanat haritasında parlayan bir yıldız olma yolunda ilerleyecektir.

Siz de bu benzersiz deneyimin bir parçası olmak istiyorsanız, etkinliklerimiz ve duyurularımız için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizi takipte kalın!

Şehrin sanat nabzını tutan, renkli ve dinamik bu yeni mekanın sunduğu etkinliklerle hafta sonunuzu sanatla taçlandırın. İzmir Kültür Sanat Fabrikası sizleri bekliyor!