-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Yalı Çapkını dizisi, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Hikaye, Antep’te önemli bir ailenin kızı olan ve ailesinin tanımadığı bir gençle evlenerek İstanbul’a gelin gelen bir kadının başından geçenleri işliyor.

Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yer alırken, usta oyuncular Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu ve Diren Polatoğulları da kadroda bulunuyor. Dizide ayrıca Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay ve Buçe Buse Kahraman gibi isimler de rol alıyor.

Dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Senaryo ise Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alındı.

Yalı Çapkını, aşkın ve aile bağlarının sınandığı bir hikaye anlatıyor. İstanbul’a gelin gelen bir kadının yeni hayatına adaptasyon sürecinde yaşadığı zorluklar ve aşkla mücadelesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.