-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Cüneyd, "Ben Öksüz Cüneyt, Sana Biat Etmem!" diyerek dergahta büyük bir gerilim yarattı. Bu sahne, ünlü dizi "Kızıl Goncalar"ın 16. bölümünde izleyicilerle buluştu.

"Kızıl Goncalar", seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) yollarının kesişmesini anlatıyor. Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" kavramının anne ve babaların üzerindeki birleştirici gücüne vurgu yapıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz bulunuyor.

Drama türündeki "Kızıl Goncalar" dizisinin yapımcılığını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut, genel koordinatörlüğünü Ahsen Tüzün Baltepe üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken, senaryosu Şükrü Necati Şahin'e ait.

16. bölümde yaşanan bu olay, dizinin hikayesini daha da derinleştiriyor ve karakterlerin iç dünyalarına ışık tutuyor. "Kızıl Goncalar", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.