-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Cezayir Türk, köklü ve güçlü bir aileden gelen ve devleti için çalışan bir karakterdir. Ağabeyinin bir sabotaja kurban gitmesi üzerine intikamını almak için harekete geçen Cezayir, devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar.

Yurtdışında süren operasyonlarda, bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır ve ona aşık olur. Eşini ve ailesini ne kadar özlese de, onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze ile yeni bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Ancak, ne Firuze ve yeni doğan ailesi ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesi bu durumu bilmemektedir. Geri döndüğü İstanbul, bıraktığı İstanbul'dan çok farklı bir yer olarak karşısına çıkar.

Yapımını Güzel Adamlar Medya'nın üstlendiği dizinin yapımcıları Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan'dır. Dizinin proje tasarımı ve hikayesi Oktay Kaynarca ve Onur Tan tarafından yazılmış, yönetmenliğini Onur Tan üstlenmiştir. Senaryosu ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş tarafından kaleme alınmıştır.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı dizide, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Erkan Sever, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem ve diğer pek çok yetenekli oyuncu rol almaktadır.

Kaynak: Güzel Adamlar Medya