-

Gözden kaçırmayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İş Birliği Protokolü İmzaladı

Aydın ve İzmir'deki yangınlar devam ediyor. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Aydın Kuşadası ve İzmir Selçuk'ta çıkan yangınlara karşı mücadelelerini sürdürüyor. Yangının başladığı tarih itibarıyla, itfaiye ekipleri ve orman çalışanları yangına karadan müdahale ediyor.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, yangın söndürme çalışmalarının büyük bir özveriyle devam ettiğini belirtirken, "Orman Kahramanları" olarak nitelendirdikleri ekiplerin cansiparane bir şekilde görevlerini yerine getirdiği ifade edildi.

Yangının çıkış sebebi hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, bölgedeki ekiplerin yoğun çabaları sayesinde yangının kontrol altına alınması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Vatandaşların yangın bölgelerine yaklaşmaması ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları önemle vurgulandı.