-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Halil İbrahim, küçük yaşta babasını kan davası nedeniyle kaybettikten sonra İstanbul'a sürülür. 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e geri döner. Halil İbrahim'in geri dönüşü, çocukluk aşkı Yasemin ile evlenip yeni bir hayat kurma hayaliyle doludur. Ancak memlekete dönüşüyle birlikte karşılaştığı olaylar ve intikam arzusuyla bu hayaller sekteye uğrar.

Halil İbrahim'in hayatı, Leto'ların kızı Zeynep'in hayatına girmesiyle tamamen değişir. Leto ailesi ve geçmişte yaşanan olaylar Halil İbrahim'in yaşamını karmaşık bir hale getirir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman gibi isimler yer alıyor. Hudutsuz Sevda’nın yapımcısı Fatih Aksoy, yönetmeni Murat Öztürk ve senaristi ise Bahadır Özdener.

Her Perşembe akşamı saat 20.00'de izleyiciyle buluşan Hudutsuz Sevda, İstanbul’da geçen hikayesiyle aşk, intikam ve aile ilişkilerini işliyor. Dizi, izleyicilerine dram dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.