-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Yalı Çapkını adlı dizide büyük bir dram sahnesi yaşandı. Seyran, Orhan'ı tutuklattı ve "Hiçbir suç cezasız kalmaz!" sözleriyle adaleti sağlamak konusundaki kararlılığını ifade etti.

Kazım'ın hayati tehlikede olduğunu öğrenen Orhan, büyük bir panik yaşarken, bu durumun Halis Ağa'ya ulaşmaması için İfakat'tan yardım istedi. Babasını kaybetmek üzere olan Seyran ise, bu duruma sebep olanlara hak ettikleri cezayı vermekte kararlıydı. Babası Kazım'ın ona geçmişte destek olduğu zor zamanları hatırlayan Ferit ise, bir yandan gerçeği Seyran'dan saklamaya çalıştı, diğer yandan da babasının hapse girmesini engellemek için yoğun çaba sarf etti.

Seyran, babasını kurtardığı için Ferit'e minnet duyarken, Orhan'ın izini sürmekten vazgeçmedi. Babasını yurtdışına kaçırmak için tüm hazırlıkları tamamlayan Ferit, amacına ulaşmaya yaklaşsa da Seyran son hamlesini henüz yapmamıştı.

Yalı Çapkını adlı dizide, Antep’te önemli bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirme kararı almasıyla başlayan olaylar anlatılıyor. Güçlü bir ailenin kızı olan ana karakter, ailesinin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin olarak gelir ve yaşadığı zorluklarla mücadele eder.