-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Ünlü oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan'ın projesi olan "Tabii Ki De" Ayça dizisi, ekranlarda izleyiciyle buluştu. BKM yapımı bu dizi, zengin oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle dikkat çekiyor.

Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu ve Sera Kutlubey gibi tanınmış isimler yer alıyor. Ayrıca Güven Kıraç, Selim Erdoğan, İrem Çıray ve Onur Akbay gibi usta oyuncular ile Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Furkan Rıza Demirel ve Bora Cengiz gibi genç yetenekler de kadroda bulunuyor.

Senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından üretilen dizinin genel sanat yönetmenliği görevini de yine Yılmaz Erdoğan üstleniyor.

"Tabii Ki De" Ayça, akıcı hikayesi ve güçlü oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni topladı. Yüksek tempolu olay örgüsü ve karakterlerin derinlemesine işlendiği yapısıyla dikkat çeken dizi, ekran başındaki izleyicilerden tam not aldı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Daha fazla bilgi ve izlemek için resmi BKM sosyal medya hesapları ve YouTube kanalı üzerinden erişim sağlanabiliyor. "Tabii Ki De" Ayça dizisiyle ilgili gelişmeleri takip etmek için izleyiciler bu kanallardan haberdar olabilirler.