-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

11. bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen "Gaddar" dizisinde, Yağmur'un anlık öfkeyle Ekber'e ateş etmesi sonucunda olaylar karışık bir hale büründü. Yağmur'un bu hatası, Yağmur ve Enver arasında bir çatışmaya yol açtı. Bu esnada, Gürkan'ın açığını yakalaması ve Ali'nin şikâyeti üzerine Dağhan karakola alındı. Dağhan'ın suçsuzluğunu kanıtlamak için büyük bir kalabalık karakolun önünde toplandı.

Olayların merkezinde Dağhan’ın yer aldığı şehir yer alıyor ve tüm gelişmeler bu şehirde geçiyor. Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verdi, ancak bu şans, zor bir sınava dönüştü. Ekber, Dağhan ve Enver'e daha büyük bir darbe vurmak için acımasızlığıyla tanınan Zakkum Kardeşler’i onların karşısına çıkardı.

Enver, Zakkum Kardeşler’in sahneye çıkmasından sonra tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalırken, Dağhan da Zakkum’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken bu kardeşlerin radarına girdi. Dağhan ve Enver tehlikeye karşı koymanın yollarını ararken, Dağhan bu kez farklı bir çözüm bulmaya karar verdi ama bu karar onu dönülmez bir hataya sürükledi.

Bölümdeki gerginlik ve olayların gelişimi, karakterler arasındaki çatışmaları ve kişisel savaşları derinleştirirken, Dağhan'ın yaralanmasıyla Aydan ve Leylâ onun için seferber oldu. Ekber ise Oya’nın ona rest çekmesiyle sarsıldı ve görüşmekte ısrar etti. Ancak, Oya, kızının başına gelenlerden sonra Ekber’le ilişkisini bitirmeye kararlıydı.

Başrol karakterler; Dağhan (Çağatay Ulusoy), Aydan (Sümeyye Aydoğan), Rüzgar (Fatih Berk Şahin), Ekber, Yağmur, Enver ve Zakkum Kardeşler'den oluşuyor. "Gaddar" dizisi, uzun süren askerlik görevinden evine dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatını merkeze alıyor. Sevdiği kız Aydan'ın (Sümeyye Aydoğan) habersizce gitmiş olması ve kardeşi Rüzgar'ın (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyaya düşmesi, Dağhan’ın hayatındaki büyük dönüşümü konu alıyor.

Dizinin künye bilgileri ise şöyle: Drama ve Aksiyon türündeki "Gaddar" dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Yapımcı koltuğunda Kerem Çatay otururken, dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Senaryo ise Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alındı. Başrollerde ise Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Fatih Berk Şahin, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar ve Laçin Ceylan yer alıyor.