-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Didem, olayların seyrini değiştirecek büyük bir itirafta bulundu. İtirafında, Onur'un Demir'in ölümünden sorumlu olduğunu açıkladı. Bu gelişme sonrası Onur, suçunu kabul edip Macit'le yüzleşmeyi düşündü. Şebnem, Onur'u bu karardan vazgeçirmeye çalışsa da Onur, işlediği suçun sorumluluğunu üstlenmeye karar verdi.

Oğlu Demir'in ölümünden Onur'u sorumlu tutan Macit için intikam zamanı geldi. Macit, bu süreçte Aysel'i bile karşısına almaktan çekinmedi ve gerçeği kabullendi.

Şebnem'in Didem'le ilgili planlarını beğenmeyen Melisa, kendi yöntemlerini uygulamaya karar verdi ancak planının sonucunda karşılaşacağı sürprizden habersizdi.

Bu karmaşa içinde Şebnem, olayları düzeltme yolları ararken, Didem'in beklenmedik hamlesiyle büyük bir şok yaşadı.

"Şahane Hayatım", entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi, büyük haksızlıklarla dolu geçmişinden kurtulup şimdiki şahane hayatını sürdürmeye çalışan Şebnem’in zorluklar ve dramatik olaylarla dolu hikayesini konu alıyor.

Oyuncular ve Yapım Ekibi

Başrollerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin senaryosunu Meriç Acemi, Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

İzleyici ile Nerede, Ne Zaman Buluşuyor?

"Şahane Hayatım" dizisi Now TV ekranlarında yayımlanmaktadır. Haftalık bölümleriyle ekranlara gelen dizi, dramatik senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.