-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan beklenmedik bir delil, olayların seyrini kökten değiştiriyor. Uzun süredir saklı tutulan Bahar’ın hastalığı artık gün yüzüne çıkmıştır. Öte yandan, Nevra’nın üzerine çöken sorunlarla mücadele eden Timur, geçmişin sırlarının ortaya çıkmasıyla sarsılırken, Nevra ise beklenmedik bir kişiden yardım alır.

Hastane Bahar için seferber olur, aynı zamanda Evren ve Timur arasında büyük bir hesaplaşma başlar. Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir; fakat onlar da büyük bir sürprizle karşılaşır. Bahar ve Timur hayatlarının en büyük dönüm noktasına gelmiştir.

Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde, dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesi ve eşi Timur’un gerçek yüzleriyle karşılaşacaktır. Bahar’ın ani hastalığı, ailedeki tüm dinamikleri alt üst ederken, Evren her anlamda Timur’un rakibi olacaktır. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme süreci ise trajikomik olaylarla izleyiciye umut aşılayacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya yer almaktadır. Yapımcılığı MF Yapım tarafından üstlenilen dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yapmaktadır. Senaryo ise Ayça Üzüm’e aittir.