-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Bahar'ın 16. bölüm sezon finali, izleyicilere gerilim ve duygusal anlar yaşattı. Bölümde, Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan sürpriz bir delil, her şeyi alt üst etti. Bahar’ın herkesten sakladığı hastalığı nihayet gün yüzüne çıktı.

Aynı zaman diliminde, Nevra’nın karşı karşıya olduğu zorluklardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin sırlarının açığa çıkmasıyla sarsıldı. Nevra ise beklenmedik birinden yardım istedi. Hastane personeli, Bahar’a yardım etmek için seferber olurken, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşma içerisine girdi. Aynı zamanda, Rüzgar, Parla ve Umay'ı bir araya getirdi; ancak onlar da sürpriz bir gelişmeyle karşılaştı.

Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde, "kusursuz" görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un farklı bir yanıyla tanıştı. Bahar’ın ani hastalığı, ailedeki tüm dinamikleri değiştirirken, Evren de her anlamda Timur’un rakibi haline geldi. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabası, zaman zaman trajikomik anılarla dolu umudu izleyiciye aşılayacak.

Dizide başrolleri Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya paylaşıyor. Yapımcı MF Yapım’ın üstlendiği dizi, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğinde çekilirken, senaryosu Ayça Üzüm tarafından kaleme alınıyor.