-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Yapımcı firma HBO, sevilen dizi House of the Dragon'un üçüncü sezonu için resmi onayın verildiğini duyurdu. Popüler dizinin yeni sezonu, hayranlarını yine Westeros'un entrika dolu dünyasına götürecek ve Ejderhaların Dansı'nı ekrana taşımaya devam edecek.

HBO yetkilileri, dizinin büyük ilgi görmesi ve izleyici kitlesinin desteği sayesinde yeni sezon için onay alındığını belirtti. Üçüncü sezonun yayım tarihi henüz kesinleşmiş olmasa da, prodüksiyon çalışmaları kısa süre içinde başlayacak. Serinin devamında karakterlerin daha derinlemesine işlenmesi ve olay örgüsünün daha da karmaşık bir hale gelmesi bekleniyor.

House of the Dragon, George R.R. Martin'in "A Song of Ice and Fire" serisine dayanan Game of Thrones'un yan hikayesidir ve Targaryen hanedanının tarihini anlatmaktadır. Dizinin önceki sezonları izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamış ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı.

HBO'nun üçüncü sezon onayı ile birlikte, House of the Dragon efsanesinin uzun soluklu bir yapım olacağı kesinleşmiş oldu. İzleyiciler, sabırsızlıkla yeni sezonun yayımlanmasını bekliyor.