-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Show TV'de yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezon finali izleyicileri ekran başına kilitledi. Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması, Pembe’nin dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Pembe, bu durumu sessizce çözmeye çalışırken, Görkem ile yaptığı konuşmada aradığı desteği bulamadı. Görkem, iş birliği yapmayı reddedip karşı atağa geçti ve Pembe'yi zor duruma soktu. Pembe’nin Ömer ve Görkem'e duyduğu öfke giderek arttı.

Öte yandan Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık mağduru olan Sönmez'e moral vermek amacıyla ona bir gemi seyahati hediye etti. Bu sırada, Kıvılcım’ın katıldığı partide Rüzgar’ın jestine cevap vermek isteyen Nursema, Rüzgar'ı bir tekne gezisine davet ederek güzel bir gün geçirdiler. Rüzgar, huzurlu geçen günün ardından Nursema’ya evlenme teklif etmeyi planladı.

Doğa ve Giray’ın ilişkisi ise hızla ilerliyor. Doğa, kendini tamamen bu ilişkiye kaptırmış durumda. Ömer ve Kıvılcım'ın Abdullahlar’a yemek için geldiği akşam ise gerginlik doruğa ulaştı ve küçük bir tartışma büyük bir krize dönüştü.

**Dizi Hakkında Bilgi:**

Kıvılcım, iyi eğitimli, realist ve modern bir kadındır. Eşinden boşandıktan sonra iki kızını da kendi değerleri doğrultusunda büyütmüştür. Küçük kızı Çimen lise eğitimine devam ederken, büyük kızı Doğa üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Ancak, Doğa’nın üniversitenin ilk yılında erkek arkadaşıyla evlenmesi ve kocasının muhafazakar bir aileye mensup olması Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı oluşturmuştur. Doğa ise aşkının tüm engelleri aşacağına inanmaktadır. Dizi, iki zıt aile arasında kalan bir aşk hikayesini konu almaktadır.

**Başrol Oyuncuları:**

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili ve Vurgun Adalayı gibi isimler yer alıyor.

**Yayın Bilgisi:**

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle her Cuma saat 20.00’de Show TV’de.