-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Ünlü senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan, Şenol Sönmez'in yönettiği yeni dizi "Düğme Kraliçesi Piraye" izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı bu yapım, Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) katkılarıyla ekrana geliyor.

Dizi, izleyicilere hayatın içinden dokunaklı kesitler sunarken, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici senaryosuyla dikkat çekiyor. Piraye karakterinin yaşam mücadelesi ve zorluklarla baş etme hikayesi üzerine kurulu olan dizide, karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri ve kişisel gelişim süreçleri de derinlemesine ele alınıyor.

Senarist Yılmaz Erdoğan'ın elinden çıkan ve BKM tarafından yapımı üstlenilen "Düğme Kraliçesi Piraye", izleyicilere farklı duygular yaşatmayı hedefliyor. Bu yeni dizi, dikkat çeken konusu ve yetenekli oyuncu kadrosuyla ekranların yeni favorisi olmaya aday.

BKM Yapım ve Yılmaz Erdoğan üretimi "Düğme Kraliçesi Piraye" başlıyor. Hazırlanın, bu dokunaklı hikaye her hafta ekranlarda olacak.

Kaynak: Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)