-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Yalı Çapkını dizisinin heyecan dolu 72. bölümünde büyük bir gerilim yaşandı. Dizinin 72. bölümünde Tarık, Kaya'yı kaçırarak dizide yeni bir dönüm noktası yarattı. Dizinin bu kritik bölümü Star TV ekranlarında her Cuma saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor.

Korhan ailesi, Orhan'ın ölümüyle birlikte büyük bir üzüntü içerisindeyken, Ferit, dedesi Halis Ağa'dan beklediği desteği göremeyince hayal kırıklığına uğruyor. Seyran ise hem Fuat'ın hem de Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutarak suçluluk duygusuyla mücadele ediyor. Halis Ağa'dan aldığı beklenmedik teklif karşısında İfakat büyük bir sevinç yaşarken, Seyran hastalığını Ferit'ten gizlemeye çalışıyor. Ancak bu sırrın hiç beklemediği biri tarafından öğrenilmesi Seyran'ı şoke ediyor.

Ferit, sevdiklerini koruyabilmek için babasının intikamını almak üzere Kont Ziya'dan yardım istiyor. Ancak bu süreçte sevdiklerinden vazgeçmeyi göze alması gereken zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

**Künye Bilgileri:** - **Oyuncular:** Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Toprak Sağlam - **Yapımcı:** OGM Pictures - **Yönetmen:** Burcu Alptekin - **Senaryo:** Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay

Bu haber Yalı Çapkını dizisinin yayımlandığı kaynaklardan derlenmiştir.