-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Show TV'nin yeni dizisi "Kızılcık Şerbeti", dikkat çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin, Faruk Turgut tarafından yapıldığı, senaryosunun Melis Civelek tarafından yazıldığı ve yönetmenliğinin Ketche (Hakan Kırvavaç) tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

Dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman paylaşırken, diğer oyuncu kadrosunda Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap ve Serkan Tınmaz yer alıyor.

"Kızılcık Şerbeti", iyi eğitimli, modern bir anne olan Kıvılcım (Evrim Alasya) ve iki kızı Çimen (Selin Türkmen) ve Doğa (Sıla Türkoğlu)'nın hayatına odaklanıyor. Üniversitede diş hekimliği okuyan Doğa, erkek arkadaşı Fatih (Doğukan Güngör) ile ani bir şekilde evlenince, Kıvılcım büyük bir hayal kırıklığı ve şok yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in ailesi muhafazakar değerler taşımaktadır ve Kıvılcım, kızının bu farklı bakış açılarına sahip aileyle uyum sağlayamayacağını düşünmektedir. Ancak Doğa, aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Dizi, farklı kültürel değerlere sahip iki ailenin arasındaki çarpıcı olayları ve aşk hikayesini işlemekte.

"Kızılcık Şerbeti", izleyicilerin merakla beklediği ilk tanıtımı yayınladı ve büyük beğeni topladı. Sezonun iddialı yapımı olarak gösterilen dizinin, Show TV ekranlarında Cuma akşamları saat 20.00'de yayınlanacağı bildirildi.

Kaynak: Show TV