-

Gözden kaçırmayın

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda BulunduDemokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt İscehisar'da Temaslarda Bulundu

CHP Adana Milletvekili ve Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İzmir'de bir dizi temas gerçekleştirdi. Bulut, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve belediye başkanları ile belediye meclis üyelerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerin ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla belediye çalışmaları üzerine önemli görüşmelerin yapıldığı bir toplantı düzenlendi.

İzmir temaslarının ardından Bulut, Manisa’ya geçerek Ege Belediyeler Birliği Başkanlığına yeni seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve kendisine başarı dileklerini iletti. Bu ziyaretler kapsamında, belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirme ve yerel yönetimlerin daha etkin çalışmasını sağlamak için atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Haber-Fotoğraf: CHP Basın Bürosu