-

Gözden kaçırmayın

20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi20 Yıl Kutlaması: Taner Zadsan'ın Başarı Hikayesi

Kızılcık Şerbeti'nin 64. Bölümünde yaşanan gelişmeler, izleyicilere yine heyecan dolu anlar yaşattı. Fatih, Doğa’nın yeniden bir araya gelmek için koyduğu şartları yerine getirmekte zorlanırken, zorlu günler onu bekliyor. Bu süreçte Rüzgar’ın, Abdullah ile yaptığı konuşma, Nursema’yı zor durumda bırakıyor ve Abdullah, kızının kanalda çalışmasına kesinlikle izin vermiyor. Durumu fark eden Rüzgar, hatasını anlıyor ancak artık çok geç.

Çimen, Kıvılcım’ın asistanı olarak şirkette çalışmaya başlıyor. Kıvılcım ve Çimen’in şirkette bulunması, Abdullah ve Ömer arasındaki gerginliği artırıyor. Nilay, adını verdiği kremin üretim aşamasını yakından takip ediyor. Kıvılcım ve Ömer, Ünal ailesini akşam yemeğine davet ediyor, ancak bu davet büyük bir sürprizle sonuçlanıyor.

Nursema, aldığı bir ödül nedeniyle törene tüm ailesiyle katılıyor. Pembe, kızını yeniden evlendirmek için girişimlerde bulunsa da Nursema bu çabaları boşa çıkarıyor. Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay’ın da dahil olması, çatışmayı daha da büyütüyor.

Kızılcık Şerbeti'nin konusu ise, modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) iki kızını, kendi değerleri doğrultusunda yetiştirme çabasını ve bu süreçte yaşadığı zorlukları anlatıyor. Kıvılcım’ın büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu), üniversitede tanıştığı Fatih (Doğukan Güngör) ile evlenir. Doğa’nın bu evliliği, muhafazakar bir aileden gelen Fatih’in ailesiyle Kıvılcım arasında birçok kültürel çatışmaya yol açar.

Dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor. Kızılcık Şerbeti, Cuma günü saat 20.00'de Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.