-

Gözden kaçırmayın

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türk Amerikan İlişkilerinde Yeni Bir Vizyon” paneline video mesaj gönderdi.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türk Amerikan İlişkilerinde Yeni Bir Vizyon” paneline video mesaj gönderdi.

Baharın gelişi ve umutların yeniden yeşermesi olan Hıdrellez, bu yıl Aydın'da coşkuyla kutlanıyor. Aydın'daki etkinliklerle, insanlar mevsim değişikliğini ve doğanın canlanmasını büyük bir sevinçle kutlarken, sağlık, huzur ve refah dileklerinde bulunuyorlar.

Yerel sakinlerden alınan bilgilere göre, Hıdrellez, toplumu bir araya getiren ve baharın tadının çıkarıldığı önemli bir zaman olarak görülüyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da, gelecek adına umutlar tazeleniyor.

Aydın yöneticilerinden Haluk Alıcık ise Hıdrellez dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Alıcık, "Bugün yeni umutların filizlenmesine vesile olan yepyeni bir günün başlangıcıdır. Umarım bu yeni başlangıç herkese sağlık, huzur ve refah getirir," dedi ve Hıdrellez'in tüm insanlar için mutlu ve kutlu olmasını temenni etti.