-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Survivor All Star 2024'ün 103. bölümünde gerilim zirve yaptı! Konsey toplantısında Aleyna'nın Yunus Emre'ye yönelik "Arkadaşlığımızın önemi yokmuş gibi hissediyorum" sözleri dikkatleri üzerine çekti. Bu ifadeler, Aleyna'nın Yunus Emre'ye olan kızgınlığını gözler önüne serdi.

Survivor, adada hayatta kalmak ve zorlu mücadeleler vermek için yarışan yarışmacılarla Türkiye'nin en sevilen TV programlarından biri. Program, fiziksel ve psikolojik mücadeleleriyle tanınıyor.

Öte yandan Kırmızı ve Mavi takımlar arasındaki rekabet de kızıştı. Kırmızı Takım; Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ile mücadele ederken, Mavi Takım; Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya ile karşılık veriyor. Her iki takımın da üstünlük sağlama çabası, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla izleniyor.