-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi "Yabani", 33. bölüm fragmanıyla bir kez daha izleyicilerden tam not almayı başarıyor. Yeni bölümde ele alınan konu, dört yaşında üst düzey bir aileden kaçırılıp sokaklara bırakılan ve on yedi yıl sonra Yaman Ali ismiyle ailesine geri dönen bir gencin, kimliğini bulma ve köklerine geri dönme çabalarını merkeze alıyor.

Her hafta cumartesi saat 20.00'de NOW platformunda izleyiciyle buluşan "Yabani", Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi yetenekli oyuncuları bünyesinde barındırıyor. Dizi, Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığında, M.Çağatay Tosun'un yönetmenliğinde ve Hilal Yıldız'ın senaryosuyla şekillenmiş. Müziklerini ise Ender Gündüzlü'nün hazırladığı yapımda, dram dolu anlar izleyiciyi bekliyor.

Dram türündeki "Yabani", etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla popülerliğini korurken, yeni bölümde Yaman Ali'nin geçmişinin izlerini süren ve kendi kimliği ile yüzleşme sürecine şahit olacak izleyiciler, duygusal anlar yaşayacak.