-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Yeni bölümünde "Yabani" dizisi, soluk soluğa bir macerayı ekranlara taşıyor. Dizinin 32. bölümünde merkezi karakter Yaman, Elif'in bıraktığı ipuçlarını takip ederek, gerçeği aydınlatma mücadelesine giriyor. Yaman'a bu zorlu görevde Asi ve Cesur destek oluyor ve birlikte Alaz, Çağla ve Rüya'yı gözetim altına alıyorlar.

Alaz, Yaman ile arasındaki iletişimde doğruları söylemekte zorlanırken, Neslihan ise gençler arasındaki dengeyi korumak için çabalıyor. Çağla ise babasının baskıları altında kalıyor ve bu durum, onu Rüya ile zıtlaşmaya itiyor. Rüya'nın sessizliğinin nedeni ise Şebnem'in sakladığı sırlardır. Şebnem, köşeye sıkıştığında Serhan'a karşı önlemler alıyor.

Bu sırada Güven'in takip ettiği izler ve Yaman ile Alaz arasında dillere destan bir kardeşlik anı yaşanırken, yaşanan beklenmedik bir felaket diziye daha da heyecan katıyor. "Yabani", her hafta sokaklardan bir aile ortamına, oradan tekrar sokaklara sürüklenen ve nihayetinde kendi gerçek kimliğine bürünen Yaman Ali'nin sürükleyici hikayesini izleyicilere dramatik bir dille sunuyor. Her Cumartesi akşamı yeni bölümleriyle ekranlardaki yerini almaya devam ediyor.