-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Mayıs 2024, astroloji dünyasında önemli bir döneme işaret ediyor. Özellikle Boğa burcunda yoğunlaşan etkiler, yılın bu ayını oldukça hareketli kılacak. 8 Mayıs'ta 18 derece Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay, yeni başlangıçlar için mükemmel bir zaman sunuyor. Taze enerjiler ve yenilenme fırsatları kapıda.

13 Mayıs'ta Güneş, Boğa burcunda Uranüs ile 23 derecede bir araya gelerek, sürprizlere ve beklenmedik durumlara zemin hazırlayacak. 18 Mayıs'ta Venüs'ün aynı burç ve derecede Uranüs ile kavuşması ise, finansal ve duygusal alanlarda ani değişiklikler getirebilir.

Ayın ikinci yarısında, özellikle 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde Güneş ve Jüpiter'in Boğa burcunda 28 derecede kavuşması, büyüme ve genişleme olanaklarını artıracak. 23 Mayıs'ta Venüs ve Jüpiter'in Boğa'da 29 derecede buluşması aşk ve para konularında şanslı gelişmeleri müjdelerken, aynı gün Yay burcundaki dolunay duygusal doruklara işaret edecek.

25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Jüpiter'in İkizler burcuna geçişi, yeni bir 12 aylık döngünün başlangıcını simgeliyor. Ay sonunda, 31 Mayıs'ta Boğa burcunda Merkür ve Uranüs'ün kavuşumu ise, iletişimde ve düşüncede radikal dönüşümler vaat ediyor.

Boğa, İkizler, Yay ve diğer hava burçları bu dönemden özellikle etkilenecek. Astrolojik olarak, yenilikler, büyüme imkanları ve zorlayıcı dönüşümler bu dönemin ana temasını oluştururken, tüm burçlara esnek olmaları ve açık bir perspektif ile olayları değerlendirmeleri öneriliyor.