-

Gözden kaçırmayın

Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu Türkiye'ye Resmî Ziyaret GerçekleştirdiRomanya Başbakanı Marcel Ciolacu Türkiye'ye Resmî Ziyaret Gerçekleştirdi

Aydın'da Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde bir Teşkilatlar Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Aydın İl Müdürü İbrahim Altıntaş'ın liderliğinde toplanan toplantıda İl Müdür Yardımcıları Yılmaz Bozkır, Ali Rüstem Şanlı ve Hamit Eray Yeşilçayır gibi birçok yetkili yer aldı.

Toplantı, il genelinde tarım ve ormancılık faaliyetlerini daha iyi koordine etmek ve işbirliğini güçlendirme amacı taşıyor. Bölge ve şube müdürlükleri ile çeşitli enstitülerden ve koordinatörlüklerden gelen temsilcilerle bir araya gelinen bu buluşmada, ilin tarım ve ormancılık politikaları detaylı bir şekilde ele alındı.

Katılımcılar, mevcut projelerin üzerinden geçerek, sektörel sorunların belirlenmesi ve çözümler üretme noktasında fikir alışverişinde bulundular. Bu toplantı, ilde tarım ve ormancılık alanında karşılaşılan sorunlara çözüm yolları aramak ve ortak çalışmaları teşvik etmek adına önemli bir adım oldu.