-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

"Star TV'nin sevilen dizisi "Sakla Beni", her Perşembe akşamı saat 20.00'de yeni bölümleriyle dram ve aşkı harmanlayarak izleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Son yayınlanan bölümde, Atıf'ı kurtarmaya çalışan Ziya'nın yaşadığı tehlikeli anlar dikkat çekti. Şiddetli bir şekilde yaralanan ve ölümle yaşam arasında mücadele veren Ziya için ailesi endişe dolu bir bekleyiş sürecine girdi. Bu arada, Ziya'yı kurtarma çabası içinde olan Filiz'in sergilediği fedakarlık, izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Ayrıca, Naz ve Kadir çiftinin ilişkilerini bir adım daha ileri taşıyarak ailelerine açıklamaları, aile büyüklerinin tepkisi ile yeni bir döneme girildiğini gösterdi. Aile büyüklerinden Filiz ve Yüksel, çocuklarının mutluluğu için aralarındaki farklılıkları bir kenara bıraktılar.

Dizide ayrıca, Mete'nin intikam hikayesi de giderek derinleşiyor. Dedesine zarar verenlere karşı intikam planları yapan Mete, Kadir'in desteğiyle düşmanlarını tehdit etmekte. Bu süreç dizideki gerilimi artırırken, yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu.

Öte yandan Mete ve Naz'ın çocukluktan gelen bağları ve karmaşık ilişkileri, dizinin konusunu daha da ilginç kılmakta. Mete'nin hayatına giren İncila ile olan ilişkileri ise, dizide yeni bir aşk hikayesine yol açabilir.

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün, senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun üstlendiği "Sakla Beni", her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. OGM Pictures tarafından üretilen dizi, dram ve aşkı başarılı bir şekilde iç içe geçirerek hikayelerini sunmaya devam ediyor.