-

Gözden kaçırmayın

Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu Türkiye'ye Resmî Ziyaret GerçekleştirdiRomanya Başbakanı Marcel Ciolacu Türkiye'ye Resmî Ziyaret Gerçekleştirdi

Mayıs ayı boyunca Yeniden Sinematek, Amerikan Bağımsız Sinemasının unutulmaz eserlerini "İsyankarlar ve Özgür Ruhlar Amerikan Bağımsız Sinemasında Karşı Kültür" teması altında sinemaseverlerle buluşturacak. Programda, dram, komedi, gerilim ve müzikal gibi çeşitli türlerdeki filmler yer alacak.

Filmler, Gloria'nın mafyadan bir çocuğu koruma hikayesinden, hayatındaki yönünü belirlemeye çalışan Robert'a, kadınların yaşamları ve ilişkilerine dair derinlemesine incelemelere ve kariyerinin zirvesindeki bir adamın özel hayat mücadelesine kadar geniş bir konu yelpazesi sunuyor. Her bir film, Amerikan Bağımsız Sinemasının etkileyici örneklerini gösteriyor ve izleyicilere yeni keşifler sunma fırsatı veriyor.

Gösterimler, ücretsiz olarak ve filmlerin orijinal dilleri ile Türkçe altyazılar eşliğinde yapılacak. Bu etkinlik katılımcılara, sinema dünyasında benzersiz ve çeşitli deneyimler yaşama şansı sunacak.