-

Gözden kaçırmayın

Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesi'ni Ziyaret EttiAdnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesi'ni Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, 30 Nisan 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, rektör yardımcıları, dekanlar ve diğer yetkililer eşlik etti. Prof. Dr. Kent, akademik ve idari personelle sohbet ederek devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

Bu ziyaretin ağırlıklı olarak odaklandığı konu, fakültede yer alan spor tesislerinin geliştirilmesiydi. Rektör, mevcut Fitness ve Güreş Salonlarını yanı sıra, inşası devam eden Hareket ve Antrenman Bilimleri Laboratuvarı gibi yeni projeleri değerlendirdi. Ayrıca, kapalı ve açık spor salonlarını ziyaret ederek, bu alanlardaki güncel çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Üniversitenin spor bilimleri alanındaki eğitim ve araştırma faaliyetlerinin geliştirilmesi, bu ziyaretin temel amaçlarından biriydi.