-

Gözden kaçırmayın

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptıİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptı

Türkiye genelinde güvenlik güçlerimiz tarafından terörle mücadele kapsamında çeşitli illerde düzenlenen operasyonlar neticesinde çok sayıda şüpheli yakalandı. Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Adıyaman, Ağrı, Aydın ve daha birçok ilde jandarma; İstanbul, Mersin, Ankara gibi büyükşehirlerde ise emniyet güçleri aktif olarak operasyonlar düzenledi. Özellikle İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü'nün istihbarat ve TEM Şube Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar sonucunda, terör örgütünün Basın Yapılanması içerisinde faaliyet gösteren şüpheliler tespit edilerek gözaltına alındı.

Operasyonlar sırasında sosyal medya üzerinden terör propagandası yapmak, terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek gibi suçlardan şüpheli olan bireyler yakalandı. Ayrıca, operasyonlar neticesinde çok sayıda ruhsatsız silah, av tüfeği, plastik el bombası ve dijital materyal ele geçirildi.

Cumhuriyet Başsavcılıkları ve güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen bu operasyonlar, aziz milletimizin huzur ve güvenliği için 365 gün aralıksız devam etmekte olup, terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilene kadar sürecektir. Devletimiz, milletimizin duasıyla ve kararlılıkla teröre karşı durmaya devam edecektir.