-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası Yat Yarışları Didim'de Gerçekleştirilecek19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası Yat Yarışları Didim'de Gerçekleştirilecek

Asya İşbirliği Diyalogu Ticaret ve Sanayi Odaları Konferansı'nın ikinci toplantısı gerçekleşti. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Oda Başkanı Hakan Ülken'in de katıldığı bu önemli etkinlik, çok sayıda iş insanını ağırladı. Konferans, ticaret ve sanayi sektörlerinin önde gelen isimlerini bir araya getirerek, bölgesel iş birliği ve ekonomik kalkınmayı teşvik etme amacı güttü. Açılış oturumunun ardından düzenlenen toplantıda ise, Ticaret Odaları başkanları bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Hakan Ülken, konferansta yaptığı konuşmada, iş birliği ve diyalogun bölgesel kalkınma için ne kadar hayati olduğuna dikkat çekti. Ülken, konferans katılımcılarına işbirliklerinin artırılması ve ortak çalışma gerekliliğini vurguladı. Etkinlik, aynı zamanda sektör liderleri arasında sinerji oluşturma ve farklı bölgelerden gelen iş insanlarının tecrübelerini paylaşmaları için bir platform sağladı.