-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Dans Tiyatrosu Etkinliği19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Dans Tiyatrosu Etkinliği

İstanbul'da gerçekleştirilen "MAHZEN-34" adı verilen operasyonla, Sezai Gülmez liderliğindeki organize suç örgütü çökertildi. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından koordine edilen ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, aralarında örgüt lideri Sezai Gülmez'in de bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, işyerlerine çok sayıda molotofkokteyli ve silahlı saldırı düzenleme, genel güvenliği kasten tehlikeye atma, Kanun No. 6136'ya muhalefet, tehdit ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlar işledikleri belirlendi.

Operasyon sırasında 3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda şarjör ve mühimmat ele geçirildi. Bu başarılı operasyon, şehir güvenliğine yönelik tehditlerin üstesinden gelinmesinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.