-

Gözden kaçırmayın

Vali Enver Ünlü, Agrobest Grup Salihli 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi Temel Atma Törenine KatıldıVali Enver Ünlü, Agrobest Grup Salihli 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi Temel Atma Törenine Katıldı

Demirci Kaymakamı Adem Kaya'nın başkanlığını yaptığı ve ilçedeki kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşen "Orman Benim" kampanyası toplantısında, küresel ısınmanın neden olduğu orman yangınlarıyla mücadele konusu masaya yatırıldı. Toplantıda, ülke genelinde ve özellikle ilçede artış gösteren orman yangınlarına karşı alınacak önleyici tedbirler ele alındı.

Kaymakam Adem Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, yangın öncesi alınması gereken önlemlerin bu mücadelenin temel stratejisi olduğunu vurguladı. Kaya, "Orman Benim" kampanyası ile orman yangınlarının önlenmesi, yangın sayılarının ve şiddetlerinin azaltılması ve çevreye zararların en aza indirgenmesi hedeflenmektedir." şeklinde konuştu.

Toplantı sırasında kurumlara görev dağılımı yapılarak, orman yangınlarıyla mücadelede yapılacak çalışmalar değerlendirildi.