-

Gözden kaçırmayın

TOBB 80. Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni GerçekleştirildiTOBB 80. Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Aydın Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde İran'ın başkenti Tahran'da gerçekleştirilen EXPO 2024 fuarına katılım gösterdi. Fuarın açılış töreni, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin himayelerinde yapıldı ve Ülken bu önemli anın şahitleri arasında yer aldı.

Fuarın ilk günü, Ülken, Uluslararası İlişkiler Başkan Yardımcısı Hamed Asgari ve İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası üyeleri ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi. İkinci gün ise Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç ile bir araya gelerek iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik bağların güçlendirilmesi konularını ele aldı.

Bu ziyaret, Türkiye ve İran arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesi adına büyük önem taşımaktadır ve Ülken, ziyaret kapsamında İranlı firmaların stantlarını da ziyaret ederek iş birliği olanaklarını değerlendirdi.